DOSTAVA

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

Želja nam svakodnevno opskrbljivati što je moguće više kućanstava diljem Hrvatske darovima juga i neretvanske doline.

Od trenutka kada ste izvršili narudžbu do trenutka dostave paketa na kućna vrata najviše prođe do 18 h, što Vam jamči svježinu i kvalitetu proizvoda.

Dostavu vršimo putem GLS paketne distibucije. Rok isporuke u redovitim uvjetima je 24 sata od preuzimanja paketa. 

Pakete šaljemo od ponedjeljka do četvrtka a naša distibucija  ih isporučuje od utorka do petka kako bi paketi dan za danom stizali svježi na vaš stol.

 

Ako ovdje naručite naše proizvode dobit ćete dvije SMS poruke. Prvu nakon što je tvrtka počela pripremati Vaš paket, a drugu na dan dostave, s brojem mobitela dostavljača kako biste ga mogli u slučaju potrebe izravno kontaktirati (npr. ukoliko paket želite preuzeti negdje drugdje, u drugom terminu i sl. )

 

O NAMA

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

ŽELJA NAM SVAKODNEVNO OPSKRBLJIVATI ŠTO JE MOGUĆE VIŠE KUĆANSTAVA DILJEM HRVATSKE DAROVIMA JUGA I NERETVANSKE DOLINE.

Pročitajte više

TKO SMO?

NERETVANSKO ZLATO JE INCIJATIVA POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA IZ KOMINA, DOLINA NERETVE, U ZAJEDNIČKOM ISTUPU NA TRŽIŠTU TE PLASMANU VLASTITIH PROIZVODA.

Pročitajte više

NAŠA VIZIJA

ŽELIMO OSTVARITI ZDRAV I PRIJATELJSKI ODNOS IZMEĐU NAS KAO PROIZVOĐAČA TE NAŠIH KUPACA. OSLUŠKIVATI POTREBE I NAVIKE KUPACA TE PROIZVODITI ŠTO JE VIŠE MOGUĆE U SKLADU EKOLOŠKIH STANDARDA I ORGANSKOG UZGOJA.

Pročitajte više

MISIJA

HRVATSKI PROIZVOD MORA PRONAČI MJESTO U SVAKOM HRVATSKOM KUĆANSTVU. TO JE NAŠA MISAO VODILJA.

Pročitajte više

POČETAK SEZONE MANDARINA

PRED NAMA JE JOŠ JEDNA SEZONA MANDARINA. PUTEM NAŠE FACEBOOK STRANICE NASTOJALI SMO TOKOM CIJELE GODINE BITI AKTIVNI KAKO BI VAS UPOZNALI SA NAŠIM POLJOPRIVREDNIM RADOVIMA U MANDARINAMA, AGRUMIMA TE OSTALIM VOĆEM I POVRĆEM KOJEG PROIZVODIMO.

Pročitajte više

NERETVANSKA SUHA SMOKVA

PLODOVI NAMIJENJENI ZA SUŠENJE MORAJU BITI ZDRAVI, NE SMIJU BITI MOKRI OD KIŠE NITI VLAŽNI OD ROSE. BERU SE SA PETELJKOM, UGLAVNOM DO PODNE.

Pročitajte više