O NAMA

NAŠA VIZIJA I MISIJA SU:

VIZIJA

ŽELIMO OSTVARITI ZDRAV I PRIJATELJSKI ODNOS IZMEĐU NAS KAO PROIZVOĐAČA TE NAŠIH KUPACA. OSLUŠKIVATI POTREBE I NAVIKE KUPACA TE PROIZVODITI ŠTO JE VIŠE MOGUĆE U SKLADU EKOLOŠKIH STANDARDA I ORGANSKOG UZGOJA. ŽELJA NAM JE OVOJ NAŠOJ INCIJATIVI PRIKLJUČITI ŠTO VEĆI BROJ MALIH OBITELJSKIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA KOJI TAKVE STANDARDE ZADOVOLJAVAJU TE SKUPA PLASIRATI VLASTITE PROIZVODE ONIMA KOJI TE ISTE PROIZVODE TREBAJU I ŽELE.

 

MISIJA

HRVATSKI PROIZVOD MORA PRONAČI MJESTO U SVAKOM HRVATSKOM KUĆANSTVU. TO JE NAŠA MISAO VODILJA.

TEŽIMO IZRADNJI VLASTITOG TRŽIŠTA   I OSVAJANU NOVIH TE PLASIRANJU VLASTITIH PROIZVODA IZRAVNO NAŠIM KUPCIMA BEZ POSREDNIKA. ŽELJA NAM JE PLASIRATI NAŠE PROIZVODE IZRAVNO ONIMA KOJI IH TREBAJU I ŽELE BEZ POSREDNIKA, BEZ VELETRGOVACA I SVIH ONIH KOJI SE NEPOTREBNO NALEZE U LANCU PROIZVODNJE I KUPNJE.

ZBOG SVIH TIH RAZLOGA UVELI SMO DOSTAVU SVJEŽE UBRANOG VOĆA I OSTALIH NAŠIH PROIZVODA DIREKTNO OD NAS PROIZVOĐAČA DO VAŠEG STOLA. PONUDU NAŠIH PAKETA POGLEDAJTE U NASEM WEBSHOPU

 

O NAMA

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

ŽELJA NAM SVAKODNEVNO OPSKRBLJIVATI ŠTO JE MOGUĆE VIŠE KUĆANSTAVA DILJEM HRVATSKE DAROVIMA JUGA I NERETVANSKE DOLINE.

Pročitajte više

POČETAK SEZONE MANDARINA

PRED NAMA JE JOŠ JEDNA SEZONA MANDARINA. PUTEM NAŠE FACEBOOK STRANICE NASTOJALI SMO TOKOM CIJELE GODINE BITI AKTIVNI KAKO BI VAS UPOZNALI SA NAŠIM POLJOPRIVREDNIM RADOVIMA U MANDARINAMA, AGRUMIMA TE OSTALIM VOĆEM I POVRĆEM KOJEG PROIZVODIMO.

Pročitajte više

NERETVANSKA SUHA SMOKVA

PLODOVI NAMIJENJENI ZA SUŠENJE MORAJU BITI ZDRAVI, NE SMIJU BITI MOKRI OD KIŠE NITI VLAŽNI OD ROSE. BERU SE SA PETELJKOM, UGLAVNOM DO PODNE.

KONTAKTIRAJTE NAS